Hem » Styrelsen informerar

Styrelsen informerar

Inbjudan till 1000cc-cupens årsmöte 2019

Här kommer lite detaljer angående vår numera årliga vinterträff.

Allt börjar falla på plats nu men ett detaljerat program kommer lite längre fram då Tobias Svanberg inte fått svar på riktigt allt ännu.

Vi träffas helgen V10 (fredag 8/3 – söndag 10/3) på samma hotell som förra året dvs Strand hotell i Vänersborg. Vi har fått samma priser på rummen och ett enkelrum kostar 550 SEK/natt och ett dubbelrum 650 SEK/natt. Som tidigare tillkommer en avgift för diverse arrangemang samt mat. Denna är något lägre i år och är satt till 500 SEK/pers. (betalas på plats)

Vi börjar helgen med lunch hos Tobias. Samlas gör vi som förra året på Strand hotell klockan 13.00 för gemensam avfärd hem till Svanbergs.

Årsmötet kommer hållas på Söndagen klockan 11.30 på Strand Hotell.

Sista anmälningsdag är satt till 24/2 så vi har möjlighet att avboka de hotellrum som inte behövs (hela hotellet är bokat för tillfället).

Anmälan via Facebook messenger till Tobias eller via mail till austin@live.se

Välkomna!

Styrelsen

I ett försök att göra kommunikationen tydligare, enklare och snabbare inom 1000cc-cupen valde styrelsen att 2018 göra vissa förändringar.

Det som tidigare varit en Gästbok på denna sida har beslutats att läggas ned. Uppdateringar och svarsfrekvenser på denna sida har inte varit tillfredsställande och för att säkra att vi kan leva upp till allas förväntningar har vi valt att istället fokusera på följande informationskanaler.

  1. Det som tidigare var Gästboken är ny istället Styrelsen informerar. Här kommer styrelsen publicera material från styrelsemöten och liknande som alla medlemmar kan ta del av.
  2. Det som tidigare hanterades i Gästboken kommer vi att styra mot två kanaler:
    1. Facebook: Kommunikation mellan medlemmar och med människor som vill ta del av vår sport är bäst hanterad på ett öppet och levande forum som Facebook, varför vi kommer be alla att styra sina synpunkter och tillrop till vår öppna Facebook-sida. Länk till denna sida finns i menyn till vänster.
    2. Mail till styrelsen: Om det är specifika synpunkter som man vill delge styrelsen men som man av någon anledning inte vill gå publikt med, så ber vi er att maila dessa synpunkter till Ordförande och Sekreterare. Länkar till våra mailadresser finns under Kontaktuppgifter. Vi lovar att skyndsamt återkomma med svar.

Vi är självklart tacksamma för synpunkter på dessa, vad vi anser vara förbättringar av kommunikationsvägarna.

Väl mött och fortsätt rejsa!

Fredrik Bolander