Hem » Nyheter » Nu tar vi nya tag

Nu tar vi nya tag

Dags att sikta på 2007..

Hej alla 1000cc-vänner

Den 8 – 10 september avgörs årets cup med de två sista deltävlingarna i Falkenberg. Vet att det är många som ser fram mot den stora finalen på söndagen med sedvanliga ceremonier och glada tillrop. Så vi får hoppas på vackert väder och ett stort deltagande.

Vid vårt välbesökta uppstartmöte i Trollhättan den 22 april diskuterade vi mycket kring cupens innehåll, inriktning och sponsorer. Vi beslöt att vi till de avslutande tävlingarna i Falkenberg skulle bjuda in ett antal presumtiva företag (sponsorer).

Med facit i hand så, så har vi insett att vi får tänka om. Att göra ett förhållandevis stort arrangemang för tilltänkta sponsorer på Falkenberg kräver en hel del av oss.
Under året har det visat sig att tiden inte räcker till för de flesta av de ansvariga.
I det perspektivet så tycker vi som ansvarar för 1000cc-cupen att det är bättre att lägga all kraft på att på plats i Falkenberg arrangera ett klassmöte. Där vi tänker presentera vårt förslag till en ny, fräsch ”ledningsgrupp”, som med förnyad kraft och inspiration vill ta vid och Utveckla vår fina 1000cc cup för kommande säsong.
Dessa är Leif Zimmer, från Malmö med en ljusblå Saab kortnos snart raceklar,

Anders Jensen, Borås med en vit dito på gång. Dan Henningsson, Laholm som för jämnviktens skull håller sig till både bakhjuldrift och 4-takt i sin välkända Opel Kadett (omslagspojke i annonserna för årets RHK-final)

Så därför bjuder vi in till ett årsavslutande möte söndagen den 10 september 2006 i FMK:s klubbhus på Falkenberg kl. 11.00. Då tar vi avstamp inför 2007.

Ta gärna med dig de frågor och idéer du själv har kring vad du vill ha ut av 1000cc cupen 2007.

Därmed vill gärna vi som varit med sedan starten, tacka alla för allt positivt gensvar vi fått på resan till att skapa 1000cc cupen av idag.
Vi önskar våra kamrater Leif, Dan och Anders lycka till och är övertygande om att de kommer ha ett lika stort utbyte av engagemanget i cupen som vi haft förmånen att få.

Bästa 1000cc-hälsningar!

Bo Lindman och Lennart Nilsson

Bosse & Lennart